Selecteer een pagina

 WAT KAN IK DOEN MET MIJN HOND?

Ons aanbod

Tijdens de lessen wordt zoveel mogelijk ingespeeld op de wensen en behoeften van de cursisten en hun hond. Hondenschool Hattem is een begrip in Hattem en verre omstreken en staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en gezelligheid. Er wordt getraind op een diervriendelijke manier en we blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en trainingsmethodes.
Ons team bestaat uit gediplomeerde instructeurs, instructeurs in opleiding en stagaires.

Je vindt hier het aanbod van onze cursussen en de mogelijkheden voor privé-coaching.

Puppy

Tijdens de puppycursus wordt de basis gelegd voor de voortgang van zijn of haar leven. We beginnen met het aanleren van de elementaire opvoedingsoefeningen, afgestemd op het leervermogen van de pup.

Basis 1

De puppy periode is voorbij, de basis is gelegd en voor pups komt nu de eerste fase van de puberteit. Deze cursus is ook bedoeld voor honden die om welke reden dan ook de Puppy cursus niet hebben kunnen volgen.

Basis 2

Deze cursus volgt op de Basis 1 en staat in het teken van de uitbreiding van de gehoorzaamheid. Een belangrijk onderdeel van deze cursus is dat we werken aan jouw vaardigheden zodat je je hond nog beter kunt begeleiden en sturen.

Gedrag & Gehoorzaamheid training

In de komende tijd wordt deze cursus niet
aangeboden.
Kijk regelmatig op de website wanneer we weer opnieuw gaan starten.

Fun - Behendigheid

Deze cursus is erop gericht om op een leuk actieve manier met je hond bezig te zijn.
Coördinatie, springkracht, wendbaarheid en samenwerken zijn de belangrijkste kenmerken van deze cursus.

Hoopers

Hoopers is een snelgroeiende hondensport, speciaal ontwikkeld voor honden die (nog) geen behendigheid mogen doen omdat zij te jong of te oud zijn of de lichamelijke belasting niet (meer) aan kunnen.

Fun

In deze cursus is elke les anders en komen onderdelen van verschillende hondensporten aan de orde. Zo zijn er oefeningen in balans en coördinatie, doen we hersenwerk, behendigheid, detectie en ook het begin van Dogdance.

Privé-coaching

Loop je ergens tegenaan samen met je hond en wil je dat gedrag beter begrijpen en het liefst ook ombuigen? Dan kan privé-coaching een goede oplossing zijn. In uw thuis situatie kijken we naar de onderliggende oorzaken van het gedrag.