Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Ons team

Monique Crediet

Eigenaar Hondenschool Hattem

Mijn naam is Monique Crediet. In 1992 ben ik begonnen met les geven bij verschillende hondenscholen in de omgeving van Hattem. Door mijn enorme passie “het samenwerken met eigenaren en hun honden” ben ik in 1999 mijn eigen hondenschool gestart. Ik heb altijd Groenendaelers, Belgische herdershonden gehad. Met de Groenendaelers heb ik aan verschillende sporten deelgenomen, zoals Gehoorzaamheid, Obedience, Agility, Jacht training & Rally-o. Ik nam deel aan verschillende landelijke wedstrijden maar ook aan het EK en WK gehoorzaamheid.
Op dit moment heb ik een Labrador en een Grote poedel.

Mijn eigen hondenschool ben ik gestart nadat ik mijn opleiding voor het opleiden en opvoeden van honden – Kynologisch Instructeur – had afgerond. Mijn laatste opleiding is de Dog Assisted Coach opleiding die ik in 2017 heb afgerond.
Daarnaast volg ik regelmatig diverse workshops en cursussen op hondengebied om mijn kennis uit te breiden, te verbreden en bij te scholen.

Het is een prachtig beroep om eigenaren met hun honden te mogen begeleiden, ik hoop ook jou te mogen begroeten bij Hondenschool Hattem. Tot binnenkort!

 

Vacature

Instructeur Behendigheid
In verband met toenemend aantal cursisten Is Hondenschool Hattem op zoek naar versterking van het team. We zijn op zoek naar (aankomend) instructeurs voor de cursussen die we aanbieden. Onlangs hebben we afscheid genomen van één van onze Agility instructeurs, en daarom zijn we op zoek naar vervanging. Heb je interesse neem dan contact op met Monique Crediet op 06-10759480 of stuur een email naar info@hondenschoolhattem.nl

Jolanda

Instructeur Puppy & Fun
Sinds februari 2019 geef ik, Jolanda de Reus les op Hondenschool Hattem. Ik verzorg o.a. de Puppycursus, de Fun-cursus en Hoopers. Verder zul je me vaak vinden als instructeur bij diverse workshops en eenmalige lessen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een workshop puzzelen voor je hond, een eenmalige les Apenkooi of een Challenge. Een leuk weetje, met mijn eerste hond heb ik op deze hondenschool de puppy- en basiscursus doorlopen.

Marja

Instructeur Basis 1 & Basis 2
Mijn naam is Marja Smedema. Ik woon in Zwolle, samen met mijn vrouw, onze 2 Curly Coated Retrievers en een Engelse Cocker Spaniël. In het dagelijks leven werk ik bij Isala op de IT-afdeling. Lesgeven vind ik erg leuk om te doen en ik heb al eerder lesgegeven bij diverse hondenscholen. Vanaf 2023 maak ik deel uit van het team van Hondenschool Hattem. Ik verzorg de lessen Basis 1 en Basis 2 en ben daarnaast waar mogelijk invalinstructeur. Onze honden zie ik als onze maatjes die graag op een ontspannen en actieve manier met ons samen werken, waarbij ze zelf keuzes durven te maken. Plezier, samenwerken en vertrouwen staan altijd voorop. Met mijn eigen honden heb ik ervaring opgedaan in Speuren, Dogdance, Obedience en Behendigheid.

Christina

Instructeur Jacht & Puppy
Mijn naam is Christina van der Schouw en ik geef sinds juni 2021 één avond in de week les bij Hondenschool Hattem. In het dagelijks leven sta ik voor de klas op een middelbare school voor de vakken Biologie en Scheikunde. Ik ben opgegroeid tussen de honden. Op dit moment hebben wij een Engelse Springer Spaniel die wordt opgeleid voor de jacht. Met ingang van 2023 verzorg ik de jachttraining en af en toe mag ik ook een puppy groep onder mijn hoede nemen.

Ria

Instructeur Detectie
Hallo mijn naam is Ria Hankamp en woon samen met mijn vrouw en onze 3 honden in het mooie Westenholte. In mijn dagelijkse leven werkt als Coördinerende Verzorgende IG bij Gewoon Thuis Icare. Met onze vorige honden deed ik aan dogdance en behendigheid en op dit moment ben ik met onze honden actief met speuren, jachttraining en natuurlijk detectie. Mijn interesse in detectie bestaat al een lange tijd en nadat ik een aantal workshops detectie bij de hondenschool had gevolgd is deze alleen maar meer aangewakkerd. Ik mag nu zelf les geven in deze mooie sport. Een echt samenspel tussen hond en geleider.

Nadia

Instructeur workshop Detectie
Volgt nog