Selecteer een pagina

WIE ZIJN WIJ?

Ons team

Monique Crediet

Eigenaar

Mijn naam is Monique Crediet. In 1992 ben ik begonnen met les geven bij verschillende hondenscholen in de omgeving van Hattem. Door mijn enorme passie “het samenwerken met eigenaren en hun honden” ben ik in 1999 mijn eigen hondenschool gestart. Ik heb altijd Groenendaelers, Belgische herdershonden gehad. Met de Groenendaelers heb ik aan verschillende sporten deelgenomen, zoals Gehoorzaamheid, Obedience, Agility, Jacht training en Rally-o. Ik nam deel aan verschillende landelijke wedstrijden maar ook aan het EK en WK gehoorzaamheid.
Op dit moment heb ik een Labrador en een Grote poedel. 

Mijn eigen hondenschool ben ik gestart nadat ik mijn opleiding voor het opleiden en opvoeden van honden – Kynologisch Instructeur – had afgerond. Mijn laatste opleiding is de Dog Assisted Coach opleiding die ik in 2017 heb afgerond.
Daarnaast volg ik regelmatig diverse workshops en cursussen op hondengebied om mijn kennis uit te breiden, te verbreden en bij te scholen.

Het is een prachtig beroep om eigenaren met hun honden te mogen begeleiden, ik hoop ook jou te mogen begroeten bij Hondenschool Hattem. Tot binnenkort!

 

Gerlinda

Instructeur
Mijn naam is Gerlinda Wensink . Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Hattem. Wij hebben 2 honden en 2 katten. In 2007 ben ik bij hondenschool Hattem gestart met lesgeven, ik heb toen ook mijn opleiding O&O -opleiden en opvoeden van honden- behaald. Lesgeven doe ik dus al heel veel jaren met veel plezier. In 2018 ben ik met mijn eigen hondentrimsalon gestart, ik doe dit bij mij thuis. Zo heb ik van mijn hobby ook mijn werk kunnen maken. Bij de hondenschool zal je mij vooral tegenkomen bij de lessen behendigheid.

Jolanda

Instructeur
Sinds februari 2019 geef ik, Jolanda de Reus les op Hondenschool Hattem. Ik verzorg o.a. de Puppycursus, de Fun-cursus en Hoopers. Verder zul je me vaak vinden als instructeur bij diverse workshops en eenmalige lessen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een workshop puzzelen voor je hond, een eenmalige les Apenkooi of een Challenge. Al vanaf 2013 ben ik actief in op het gebied van honden. Mijn laatste opleiding van Kynologisch instructeur heb ik gevolgd bij Annorlunda en met succes afgerond in september 2017. Uiteraard volg ik zelf telkens nog verschillende workshops, korte cursussen, webinars en bij- en nascholingen om bij te blijven voor wat betreft de ontwikkelingen op het gebied van honden en het lesgeven. Een leuk weetje, met mijn eerste hond heb ik op deze hondenschool de puppy- en basiscursus doorlopen.

Rosalinde

Vervangend instructeur
Mijn naam is Rosalinde Henniphof en ik woon met mijn man en twee kinderen in Genemuiden. Ik heb twee honden, een Duitse Herder uit werklijnen en een Australian Shepherd. Met mijn eigen honden heb ik bij Hondenschool Hattem de puppycursus en basis I en II gevolgd. Ook heb ik meegedaan met behendigheid. In 2010 ben ik begonnen met les geven aan de puppy groepen. In het dagelijks leven ben ik serviceadviseur bij een autobedrijf. Het is een drukke baan maar als het werkrooster het toelaat, ben ik te vinden bij Hondenschool Hattem. Bij ziekte of afwezigheid vervang ik de instructeur van een groep.

Christina

Assistent-instructeur
Mijn naam is Christina van der Schouw en ik geef sinds juni 2021 één avond in de week les bij Hondenschool Hattem. In het dagelijks leven sta ik voor de klas op een middelbare school voor de vakken Biologie en Scheikunde. Ik ben opgegroeid tussen de honden en heb zelf ook een hond, een Korthals Griffon teefje geboren in november 2013. Met haar heb ik behendigheid en jachttraining gedaan en zij wordt ook in de praktijkjacht ingezet voor het apport en als speurhond. Ik vind niets mooier dan het teamwork tussen hond en baas en het vertrouwen dat je in elkaar moet hebben als je samen een probleem gaat oplossen!

Vacature

Hondenschool Hattem heeft een zeer persoonlijke manier van werken. We willen eigenaar en hond een leerzame en plezierige tijd bezorgen in de opvoeding en de gedragsbegeleiding. In het voorjaar van 2022 zijn we verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Geldersedijk waar we meer mogelijkheden hebben. We hebben een mooi terrein en een fijne binnenruimte beschikbaar. I.v.m. met toenemend aantal cursisten Is Hondenschool Hattem op zoek naar versterking van het team. We zijn op zoek naar (aankomend) instructeurs voor de cursussen die we aanbieden, maar ook als je een workshop wilt verzorgen ben je van harte welkom om contact op te nemen. Neem contact op via op 06 - 107 594 80 of stuur een email naar info@hondenschoolhattem.nl dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.