Selecteer een pagina

WIE ZIJN WIJ?

Ons team

Monique Crediet

Eigenaar Hondenschool Hattem

Mijn naam is Monique Crediet. In 1992 ben ik begonnen met les geven bij verschillende hondenscholen in de omgeving van Hattem. Door mijn enorme passie “het samenwerken met eigenaren en hun honden” ben ik in 1999 mijn eigen hondenschool gestart. Ik heb altijd Groenendaelers, Belgische herdershonden gehad. Met de Groenendaelers heb ik aan verschillende sporten deelgenomen, zoals Gehoorzaamheid, Obedience, Agility, Jacht training & Rally-o. Ik nam deel aan verschillende landelijke wedstrijden maar ook aan het EK en WK gehoorzaamheid.
Op dit moment heb ik een Labrador en een Grote poedel.

Mijn eigen hondenschool ben ik gestart nadat ik mijn opleiding voor het opleiden en opvoeden van honden – Kynologisch Instructeur – had afgerond. Mijn laatste opleiding is de Dog Assisted Coach opleiding die ik in 2017 heb afgerond.
Daarnaast volg ik regelmatig diverse workshops en cursussen op hondengebied om mijn kennis uit te breiden, te verbreden en bij te scholen.

Het is een prachtig beroep om eigenaren met hun honden te mogen begeleiden, ik hoop ook jou te mogen begroeten bij Hondenschool Hattem. Tot binnenkort!

 

Vacature

Instructeur Behendigheid
In verband met toenemend aantal cursisten Is Hondenschool Hattem op zoek naar versterking van het team. We zijn op zoek naar (aankomend) instructeurs voor de cursussen die we aanbieden. Onlangs hebben we afscheid genomen van één van onze Agility instructeurs, en daarom zijn we op zoek naar vervanging. Heb je interesse neem dan contact op met Monique Crediet op 06-10759480 of stuur een email naar info@hondenschoolhattem.nl

Jolanda

Instructeur Puppy, Fun en Hoopers
Sinds februari 2019 geef ik, Jolanda de Reus les op Hondenschool Hattem. Ik verzorg o.a. de Puppycursus, de Fun-cursus en Hoopers. Verder zul je me vaak vinden als instructeur bij diverse workshops en eenmalige lessen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een workshop puzzelen voor je hond, een eenmalige les Apenkooi of een Challenge. Al vanaf 2013 ben ik actief in op het gebied van honden. Mijn laatste opleiding van Kynologisch instructeur heb ik gevolgd bij Annorlunda en met succes afgerond in september 2017. Uiteraard volg ik zelf telkens nog verschillende workshops, korte cursussen, webinars en bij- en nascholingen om bij te blijven voor wat betreft de ontwikkelingen op het gebied van honden en het lesgeven. Een leuk weetje, met mijn eerste hond heb ik op deze hondenschool de puppy- en basiscursus doorlopen.

Marja

Instructeur DogDance en Basis 1
Mijn naam is Marja Smedema. Ik woon in Zwolle, samen met mijn vrouw, onze 2 Curly Coated Retrievers en een Engelse Cocker Spaniël. In het dagelijks leven werk ik bij Isala op de IT-afdeling. Om cursisten goed te kunnen ondersteunen heb ik diverse opleidingen, cursussen, bijscholingen en seminars gevolgd. Zo ben ik o.a. in het bezit van diploma’s Kynologisch Gedragstherapeut, masseur en -Instructeur. Lesgeven vind ik erg leuk om te doen en ik heb al eerder lesgegeven bij diverse hondenscholen. Vanaf 2023 maak ik deel uit van het team van Hondenschool Hattem. Ik verzorg de lessen Dog Dance en de Basis 1 cursus. Als er een instructeur uitvalt kan ik die vervangen zodat de lessen door kunnen gaan. Onze honden zie ik als onze maatjes die graag op een ontspannen en actieve manier met ons samen werken, waarbij ze zelf keuzes durven te maken. Plezier, samenwerken en vertrouwen staan altijd voorop. Met mijn eigen honden heb ik ervaring opgedaan in Speuren, Dogdance, Obedience en Behendigheid. We trainen op een ontspannen manier waarbij de hond de oefeningen graag uitvoert, gewoon omdat het leuk is. Het duidelijk, op een eerlijke manier stellen van grenzen hoort daar natuurlijk bij.

Christina

Instructeur Jacht
Mijn naam is Christina van der Schouw en ik geef sinds juni 2021 één avond in de week les bij Hondenschool Hattem. In het dagelijks leven sta ik voor de klas op een middelbare school voor de vakken Biologie en Scheikunde. Ik ben opgegroeid tussen de honden en heb zelf ook een hond, een Korthals Griffon teefje geboren in november 2013. Met haar heb ik behendigheid en jachttraining gedaan en zij wordt ook in de praktijkjacht ingezet voor het apport en als speurhond. Met ingang van 2023 verzorg ik de Jachttraining. Jachttraining is ook bedoeld voor honden en eigenaren die niet per se hoeven te jagen en gewoon lekker samen bezig willen zijn. Het is namelijk erg leuk om je hond te trainen voor jachthondenwerk. Eigenlijk kunnen alle honden – dus niet alleen honden die voor het doel ‘jacht’ gefokt werden - en dat zijn er ontzettend veel - plezier beleven aan jagen en apporteren. Ik vind niets mooier dan het teamwork tussen hond en baas en het vertrouwen dat je in elkaar moet hebben als je samen een probleem gaat oplossen!

Vacature

Hondenschool Hattem heeft een zeer persoonlijke manier van werken. We willen eigenaar en hond een leerzame en plezierige tijd bezorgen in de opvoeding en de gedragsbegeleiding. In het voorjaar van 2022 zijn we verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Geldersedijk waar we meer mogelijkheden hebben. We hebben een mooi terrein en een fijne binnenruimte beschikbaar. I.v.m. met toenemend aantal cursisten Is Hondenschool Hattem op zoek naar versterking van het team. We zijn op zoek naar (aankomend) instructeurs voor de cursussen die we aanbieden, maar ook als je een workshop wilt verzorgen ben je van harte welkom om contact op te nemen. Neem contact op via op 06 - 107 594 80 of stuur een email naar info@hondenschoolhattem.nl dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.