Selecteer een pagina

Basis Cursus I

Basis Cursus  I

De puppy-periode is voorbij, de basis is gelegd en voor pups komt nu de eerste fase van de puberteit. Tijdens deze levensfase is er een groeispurt, en onder invloed van hormonen kan het gedrag veranderen. Tijdens deze cursus leer je hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Je leert om duidelijk en consequent, maar op een positieve manier om te gaan met het gedrag van je hond.

De Basis cursus I is ook bedoeld voor honden die om welke reden dan ook geen Puppy-cursus hebben gevolgd. Ook voor honden die herplaatst zijn of afkomstig zijn uit het buitenland is deze cursus een uitstekende start. Voor honden die net uit het buitenland komen adviseren we eerst telefonisch overleg om te bepalen of een groepscursus wel een goed begin is. Deze honden dienen n.l. wel sociaal te reageren in groepsverband. Mocht uw hond zich niet prettig voelen in aanwezigheid van andere honden dan adviseren we eerst privécoaching.

Om alle cursisten ruim aandacht te kunnen geven werken we met kleine groepen.


8 lessen van 45 minuten € 125

Kijk voor de eerstvolgende startdata op het aanmeldingsformulier.

Wil je meer informatie?
Bel of Whatsapp:  06 – 107 594 80
of mail naar:   info@hondenschoolhattem.nl

Mogelijk ook interessant:

Basis 2

Deze cursus volgt op de Basis Cursus I en staat in teken van de uitbreiding van de gehoorzaamheid. Er wordt met name meer discipline van de hond gevraagd. De opdrachten worden moeilijker evenals de eisen aan de uitvoering.
Tijdens deze cursus ga je de oefeningen uit de 1e basiscursus verder uitbouwen en complexer maken. 

Gedrag & Gehoorzaamheid

Voor de echte werkers onder ons is dit misschien wel de leukste cursus van allemaal door de grote variëteit in oefeningen. Door middel van leuke oefeningen versterken we de band tussen baas en hond zodat de hond met veel plezier de commando’s van de baas opvolgt.
In deze cursus gaan we meer trainen met de hond dan opvoeden.

Fun

In deze cursus is elke les anders en komen onderdelen van verschillende hondensporten aan de orde. Zo zijn er oefeningen in balans en coördinatie, doen we hersenwerk, behendigheid, detectie en ook het begin van Dogdance.

Agility & Behendigheid

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die met behendigheid wil beginnen. Alles is erop gericht om leuk actief met je hond bezig te zijn. Coördinatie, springkracht, wendbaarheid en samenwerken zijn de belangrijkste kenmerken van deze cursus.