Selecteer een pagina

Basis Cursus I

Basis Cursus  I

De puppy-periode is voorbij, de basis is gelegd en voor pups komt nu de eerste fase van de puberteit. Tijdens deze levensfase is er een groeispurt, en onder invloed van hormonen kan het gedrag veranderen. Tijdens deze cursus leer je hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Je leert om duidelijk en consequent, maar op een positieve manier om te gaan met het gedrag van je hond.

De Basis cursus I is ook bedoeld voor honden die om welke reden dan ook geen Puppy-cursus hebben gevolgd. Ook voor honden die herplaatst zijn of afkomstig zijn uit het buitenland is deze cursus een uitstekende start. Voor honden die net uit het buitenland komen adviseren we eerst telefonisch overleg om te bepalen of een groepscursus wel een goed begin is. Deze honden dienen n.l. wel sociaal te reageren in groepsverband. Mocht uw hond zich niet prettig voelen in aanwezigheid van andere honden dan adviseren we eerst privécoaching.

Om alle cursisten ruim aandacht te kunnen geven werken we met kleine groepen.


8 lessen van 45 minuten € 125

Kijk voor de eerstvolgende startdata op het aanmeldingsformulier.

Wil je meer informatie?
Bel of Whatsapp:  06 – 107 594 80
of mail naar:   info@hondenschoolhattem.nl

Mogelijk ook interessant:

Basis 2

Deze cursus volgt op de Basis 1 en staat in het teken van de uitbreiding van de gehoorzaamheid. Een belangrijk onderdeel van deze cursus is dat we werken aan jouw vaardigheden zodat je je hond nog beter kunt begeleiden en sturen.

Gedrag & Gehoorzaamheid training

In de komende tijd wordt deze cursus niet
aangeboden.
Kijk regelmatig op de website wanneer we weer opnieuw gaan starten.

Fun

In deze cursus is elke les anders en komen onderdelen van verschillende hondensporten aan de orde. Zo zijn er oefeningen in balans en coördinatie, doen we hersenwerk, behendigheid, detectie en ook het begin van Dogdance.

Privé-coaching

Loop je ergens tegenaan samen met je hond en wil je dat gedrag beter begrijpen en het liefst ook ombuigen? Dan kan privé-coaching een goede oplossing zijn. In uw thuis situatie kijken we naar de onderliggende oorzaken van het gedrag.