Selecteer een pagina

Basis Cursus II

Deze cursus volgt op de Basis Cursus I en staat in teken van de uitbreiding van de gehoorzaamheid. Er wordt met name meer discipline van de hond gevraagd. De opdrachten worden moeilijker evenals de eisen aan de uitvoering.
Tijdens deze cursus ga je de oefeningen uit de basiscursus verder uitbouwen en complexer maken. Daarbij wordt er meer betrouwbaarheid gecreëerd voor wat betreft het gedrag van je hond. We breiden de oefeningen van Basis I uit met een aantal extra uitdagingen.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan de oefeningen die gericht zijn op beheersing in het bijzijn van andere honden en mensen.

Een belangrijk onderdeel in deze cursus is dat we werken aan jouw vaardigheden zodat je jouw hond nog beter kunt managen en sturen. De samenwerking tussen eigenaar en hond staan centraal.

Om alle cursisten ruim aandacht te kunnen geven werken we met kleine groepen.

8 lessen van 45 minuten € 125

 

Kijk voor de eerstvolgende startdata op het aanmeldingsformulier.

Wil je meer informatie?
Bel of Whatsapp:  06 – 107 594 80
of mail naar:   info@hondenschoolhattem.nl

Mogelijk ook interessant:

Puppy

Tijdens de puppycursus wordt de basis gelegd voor de voortgang van zijn of haar leven. We beginnen met het aanleren van de elementaire opvoedingsoefeningen, afgestemd op het leervermogen van de pup.

Basis 1

De puppy periode is voorbij, de basis is gelegd en voor pups komt nu de eerste fase van de puberteit. Deze cursus is ook bedoeld voor honden die om welke reden dan ook de Puppy cursus niet hebben kunnen volgen.

Jacht

Jachttraining is behalve voor jachthonden ook bedoeld voor honden en eigenaren die niet per se hoeven te jagen en gewoon lekker samen bezig willen zijn.
Het is namelijk erg leuk om je hond te trainen voor jachthondenwerk.

Rally-O

Rally-O (waarbij de O staat voor ‘obedience’) is afkomstig uit Amerika. Eigenlijk is deze leuke sport een mix van gehoorzaamheid. Bij Rally-O loop je samen met je hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen.