Selecteer een pagina

Rally-O

Rally-O (waarbij de O staat voor ‘obedience’) is afkomstig uit Amerika. Eigenlijk is deze sport een mix van obedience (gehoorzaamheid). Bij Rally-O loop je samen met je hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen. De Rally-O wordt  op recreanten niveau gegeven de instructeur zal jou en je hond op maat les geven. Dit kan aangelijnd of los worden gedaan. Voor iedereen die het leuk lijkt een combinatie te gaan doen tussen gehoorzaamheid en behendigheidis is deze cursus zeer geschikt te beoefenen. De Rally-O is voor alle honden van alle rassen of kruisingen, en de bazen die daarbij horen geschikt. Enige gehoorzaamheidstraining om deel te nemen aan deze cursus is een pre. In het Rally-O parcours kun je oefeningen tegenkomen als volgwerk, zitten, staan, en allerlei variaties hierop. Een hond dient minimaal de leeftijd van 5 maanden hebben.

8 lessen van 45 minuten €125

Kijk voor de eerstvolgende startdata op het aanmeldformulier.

 

Meer informatie?
Bel:   06 – 107 594 80
of mail naar:   info@hondenschoolhattem.nl

Mogelijk ook interessant:

Jacht

Jachttraining is behalve voor jachthonden ook bedoeld voor honden en eigenaren die niet per se hoeven te jagen en gewoon lekker samen bezig willen zijn.
Het is namelijk erg leuk om je hond te trainen voor jachthondenwerk.

Rally-O

Rally-O (waarbij de O staat voor ‘obedience’) is afkomstig uit Amerika. Eigenlijk is deze leuke sport een mix van gehoorzaamheid. Bij Rally-O loop je samen met je hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen.

Privé Coaching

Om diverse redenen kan Privé Coaching een goede oplossing zijn. Zijn er bijvoorbeeld problemen die zich voornamelijk in de thuissituatie voordoen, of wilt u maatwerk, of puppy training individueel, dan is een privétraining misschien de juiste oplossing voor jou.

 

Workshops

Hondenschool Hattem organiseert met enige regelmaat workshops voor haar cursisten en honden eigenaren uit Hattem en omgeving.
We bieden deze workshops aan zodat je up-to-date kunt blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Hier kan je lezen wat er gepland staat voor de komende tijd.