Selecteer een pagina

Overzicht van de geplande workshops

Op deze pagina vind je een overzicht van de workshops met een omschrijving van wat je in de workshop kan verwachten, en wie de workshop verzorgt. Verder zie je de data waarop ze aangeboden worden, de kosten en hoe je je kunt opgeven. Heb je hier opmerkingen of vragen over, dan kun je deze onderaan het aanmeldingsformulier toevoegen.

Om elke deelnemer tijdens de workshop voldoende aandacht te kunnen geven is het aantal plaatsen per workshop beperkt.
De beschikbaarheid wordt wekelijks aangepast op basis van het aantal aangemelde deelnemers. Gebruik het formulier om je aan te melden.
Je krijgt zo snel mogelijk bericht of er een plaats beschikbaar is en daarmee is je inschrijving bevestigd.

De reguliere cursussen vind je onder de knop Aanbod

 

Workshops in de komende tijd:

 

  Zondag 26 maart organiseert Hondenschool Hattem de workshop “Hoe herken ik pijnklachten bij mijn hond?”
Je leert om goed naar signalen van je hond te kijken. De workshop wordt verzorgd door Hedwig Slabbekoorn van dierenfysiotherapie praktijk ANIMOO in Zwolle.  Hier vind je meer informatie over deze workshop

  Maandag 10 april – 2e Paasdag – regent het paaseieren bij Hondenschool Hattem! en organiseren we PAASHAASHONDENFUN
Tussen 10:00 uur en 14:30 ben je welkom op de locatie van Hondenschool Hattem en het terrein van de ijsbaan aan de Geldersedijk.
Kom jij ook naar dit leuke evenement? Klik hier voor meer informatie
 

      In 2023 organiseert Hondenschool Hattem diverse Detectie workshops. Deze workshops wordt verzorgd door Nadia Esplugas Munoza. Tijdens de workshop wordt de hond spelenderwijs geleerd om te zoeken en een geur in te prenten. Lijkt het je leuk om te oefenen en te zien wat jouw hond allemaal kan?  dan is dit de workshop voor jullie!
De eerstvolgende datum is zaterdag 22 april. Klik Hier voor meer informatie over deze workshop en de data voor het komende jaar