Selecteer een pagina

Gedrag en Gehoorzaamheid

Op dit moment worden en geen G&G cursussen aangeboden.

G&G is een vervolg op de opvoedingscursussen zoals Puppy en Basis. De G&G cursus is meer gericht op hondensport en heeft minder met opvoeden te maken. 

In deze cursus doe je allerlei oefeningen die moeilijker zijn dan bij de opvoedcursussen. Je werkt geconcentreerd en op een positieve manier samen met je hond om nieuwe commando’s aan te leren. Daarnaast ga je de standaard commando’s verder uitbreiden door ze bijvoorbeeld langer en/of beter en onder afleidende omstandigheden uit te laten voeren.

G&G is geschikt voor als je het leuk vindt om nieuwe commando’s aan je hond te leren en daarnaast de standaard commando’s uit te breiden.
Doordat je op een positieve manier samenwerkt met je hond en je daarbij veel aandacht voor elkaar nodig hebt, versterk je de relatie met je hond.

 

Voorlopig worden er geen G&G cursussen aangeboden.

Wil je meer informatie?
Bel of Whatsapp:  06 – 107 594 80
of mail naar:   info@hondenschoolhattem.nl

Mogelijk ook interessant:

Puppy

Tijdens de puppycursus wordt de basis gelegd voor de voortgang van zijn of haar leven. We beginnen met het aanleren van de elementaire opvoedingsoefeningen, afgestemd op het leervermogen van de pup.

Basis 1

De puppy periode is voorbij, de basis is gelegd en voor pups komt nu de eerste fase van de puberteit. Deze cursus is ook bedoeld voor honden die om welke reden dan ook de Puppy cursus niet hebben kunnen volgen.

Fun - Behendigheid

Deze cursus is erop gericht om op een leuk actieve manier met je hond bezig te zijn.
Coördinatie, springkracht, wendbaarheid en samenwerken zijn de belangrijkste kenmerken van deze cursus.

Hoopers

Hoopers is een snelgroeiende hondensport, speciaal ontwikkeld voor honden die (nog) geen behendigheid mogen doen omdat zij te jong of te oud zijn of de lichamelijke belasting niet (meer) aan kunnen.