Selecteer een pagina

Gedrag en Gehoorzaamheid

G&G is een vervolg op de opvoedingscursussen zoals Puppy en Basis. De G&G cursus is meer gericht op hondensport en heeft minder met opvoeden te maken.

In deze cursus doe je allerlei oefeningen die moeilijker zijn dan bij de opvoedcursussen. Je werkt geconcentreerd en op een positieve manier samen met je hond om nieuwe commando’s aan te leren. Daarnaast ga je de standaard commando’s verder uitbreiden door ze bijvoorbeeld langer en/of beter en onder afleidende omstandigheden uit te laten voeren.

G&G is geschikt voor als je het leuk vindt om nieuwe commando’s aan je hond te leren en daarnaast de standaard commando’s uit te breiden.
Doordat je op een positieve manier samenwerkt met je hond en je daarbij veel aandacht voor elkaar nodig hebt, versterk je de relatie met je hond.

Om alle cursisten ruim aandacht te geven werken we met kleine groepen

8 lessen 45 minuten € 125

 

Wil je meer informatie?
Bel of Whatsapp:  06 – 107 594 80
of mail naar:   info@hondenschoolhattem.nl

Mogelijk ook interessant:

Puppy

Tijdens de puppycursus wordt de basis gelegd voor de voortgang van zijn of haar leven. We beginnen met het aanleren van de elementaire opvoedingsoefeningen, afgestemd op het leervermogen van de pup.

Basis 1

De puppy periode is voorbij, de basis is gelegd en voor pups komt nu de eerste fase van de puberteit. Deze cursus is ook bedoeld voor honden die om welke reden dan ook de Puppy cursus niet hebben kunnen volgen.

Jacht

Jachttraining is behalve voor jachthonden ook bedoeld voor honden en eigenaren die niet per se hoeven te jagen en gewoon lekker samen bezig willen zijn.
Het is namelijk erg leuk om je hond te trainen voor jachthondenwerk.

Rally-O

Rally-O (waarbij de O staat voor ‘obedience’) is afkomstig uit Amerika. Eigenlijk is deze leuke sport een mix van gehoorzaamheid. Bij Rally-O loop je samen met je hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen.