Selecteer een pagina

Fun Cursus

Heb je zin om vooral actief en intensief bezig te zijn met je hond met een afwisselend programma? Dan is de Fun cursus echt wat voor jou. Deze cursus is vooral bedoeld om samen met je hond plezier te hebben. Je leert oefeningen die je samen tijdens de dagelijkse wandeling kunt doen, maar ook oefeningen voor in huis of in de tuin.

In deze cursus is elke les anders en komen onderdelen van verschillende hondensporten aan de orde. Zo zijn er oefeningen in balans en coördinatie, hersenwerk, behendigheid, detectie en ook het begin van DogDance. De groepsgrootte is maximaal 4 cursisten.

Deze cursus helpt je ook om beter naar je hond kijken, gaat deze oefening makkelijk of moeilijk, is het leuk voor je hond, wat gaat goed en waar wil je nog op oefenen?
Deze cursus geeft je de mogelijkheid om te snuffelen aan wat er nog meer te beleven is aan activiteiten samen met je hond.

Om alle cursisten ruim aandacht te kunnen geven werken we met kleine groepen van 4 combinaties.

8 lessen van 45 minuten € 125

 

 

 

Kijk voor de eerstvolgende startdata op het aanmeldingsformulier.

Wil je meer informatie?
Bel of Whatsapp:  06 – 107 594 80
of mail naar:   info@hondenschoolhattem.nl

Mogelijk ook interessant:

Puppy

Tijdens de puppycursus wordt de basis gelegd voor de voortgang van zijn of haar leven. We beginnen met het aanleren van de elementaire opvoedingsoefeningen, afgestemd op het leervermogen van de pup.

Basis 1

De puppy periode is voorbij, de basis is gelegd en voor pups komt nu de eerste fase van de puberteit. Deze cursus is ook bedoeld voor honden die om welke reden dan ook de Puppy cursus niet hebben kunnen volgen.

Jacht

Jachttraining is behalve voor jachthonden ook bedoeld voor honden en eigenaren die niet per se hoeven te jagen en gewoon lekker samen bezig willen zijn.
Het is namelijk erg leuk om je hond te trainen voor jachthondenwerk.

Rally-O

Rally-O (waarbij de O staat voor ‘obedience’) is afkomstig uit Amerika. Eigenlijk is deze leuke sport een mix van gehoorzaamheid. Bij Rally-O loop je samen met je hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen.