Selecteer een pagina

DogDance

Dogdance is echt teamwork tussen baas en hond, waarbij de hond perfect op de commando’s van de geleider reageert, zodat het lijkt of zij samen op de maat van de muziek dansen.
De hond voert diverse oefeningen uit zoals een slalom tussen de benen, een rondje om de geleider of een sprong over arm of been. De mogelijkheden zijn eindeloos en plezier voor baas en hond staat voorop!

Na verloop van tijd kan je meer ingewikkelder oefeningen achter elkaar uit laten voeren. Het is daarom belangrijk dat de oefeningen een beloning opleveren voor de hond waar je hond helemaal voor gaat. Dat kan een voertje of een speeltje zijn, maar hoe dan ook belonen en geduld zijn de toverwoorden voor succes.

Iedere hond die fit is en voertjes of een speeltje leuk vindt kan leren om trucjes aan te leren, maar daarmee is het nog geen DogDance. Ook de baas moet het leuk vinden om met de oefeningen en de muziek te spelen om zo een eigen routine te creëren. Het mooie van de sport is dat er geen verplichte oefeningen zijn, dus maak je gebruik van die oefeningen waar jouw hond erg goed in is. Dat kan heel verschillend zijn voor kleine en grote honden.
Er valt altijd wel iets te bedenken wat bij jullie past.

Je kan overal DogDance doen in je tuin of in het park of in je woonkamer. Je hebt er weinig meer voor nodig als een vrolijke hond en zijn favoriete beloningen. Door samen plezier te beleven aan de training zal de band met je hond alleen maar sterker worden.

Meer informatie?
Bel:   06 – 107 594 80
of mail naar:   info@hondenschoolhattem.nl

Mogelijk ook interessant:

Basis 2

Deze cursus volgt op de Basis Cursus I en staat in teken van de uitbreiding van de gehoorzaamheid. Er wordt met name meer discipline van de hond gevraagd. De opdrachten worden moeilijker evenals de eisen aan de uitvoering.
Tijdens deze cursus ga je de oefeningen uit de 1e basiscursus verder uitbouwen en complexer maken. 

Gedrag & Gehoorzaamheid

Voor de echte werkers onder ons is dit misschien wel de leukste cursus van allemaal door de grote variëteit in oefeningen. Door middel van leuke oefeningen versterken we de band tussen baas en hond zodat de hond met veel plezier de commando’s van de baas opvolgt.
In deze cursus gaan we meer trainen met de hond dan opvoeden.

Privé Coaching

Om diverse redenen kan Privé Coaching een goede oplossing zijn. Zijn er bijvoorbeeld problemen die zich voornamelijk in de thuissituatie voordoen, of wilt u maatwerk, of puppy training individueel, dan is een privétraining misschien de juiste oplossing voor jou.

 

Workshops

Hondenschool Hattem organiseert met enige regelmaat workshops voor haar cursisten en honden eigenaren uit Hattem en omgeving.
We bieden deze workshops aan zodat je up-to-date kunt blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Hier kan je lezen wat er gepland staat voor de komende tijd.