Selecteer een pagina

Workshop: Hoe herken ik pijnklachten bij mijn hond?

Hondenschool Hattem in samenwerking met Dierenfysiotherapeut Hedwig Slabbekoorn van Dierenfysiotherapie Praktijk ANIDOO de workshop   “Hoe herken ik pijnklachten bij mijn hond?”

Wist je dat maar liefst 70% van de honden die gedragsproblemen vertonen onderliggend pijn ervaren? Hedwig zal je in deze workshop meenemen in wat vaak voorkomende blessures zijn en waar je op kan letten. Je krijgt informatie over de achtergrond van het herkennen van verstoringen van je hond. Je leert beter observeren en symptomen te herkennen.
Wil je wat meer weten over de beweging van je hond? Loopt je hond goed? Zitten er mogelijk “blokkades”? Is je hond goed in balans?  Dan is dit de workshop voor jou!

Voor deze workshop zijn 15 plaatsen beschikbaar dus VOL = VOL
De kosten voor deze workshop bedragen 10 Euro.
Je kan je opgeven via het aanmeldformulier.

Wil je al meer weten over dierenfysiotherapie dan kan je het filmpje bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

Startdatum:  diverse data gedurende het jaar.
De eerstvolgende workshop is zondag 26 maart
van 11:00 tot 12:30

Meer informatie?
Bel:   06 – 107 594 80
of mail naar:   info@hondenschoolhattem.nl

Mogelijk ook interessant:

Basis 2

Deze cursus volgt op de Basis Cursus I en staat in teken van de uitbreiding van de gehoorzaamheid. Er wordt met name meer discipline van de hond gevraagd. De opdrachten worden moeilijker evenals de eisen aan de uitvoering.
Tijdens deze cursus ga je de oefeningen uit de 1e basiscursus verder uitbouwen en complexer maken. 

Gedrag & Gehoorzaamheid

Voor de echte werkers onder ons is dit misschien wel de leukste cursus van allemaal door de grote variëteit in oefeningen. Door middel van leuke oefeningen versterken we de band tussen baas en hond zodat de hond met veel plezier de commando’s van de baas opvolgt.
In deze cursus gaan we meer trainen met de hond dan opvoeden.

Fun

In deze cursus is elke les anders en komen onderdelen van verschillende hondensporten aan de orde. Zo zijn er oefeningen in balans en coördinatie, doen we hersenwerk, behendigheid, detectie en ook het begin van Dogdance.

Agility & Behendigheid

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die met behendigheid wil beginnen. Alles is erop gericht om leuk actief met je hond bezig te zijn. Coördinatie, springkracht, wendbaarheid en samenwerken zijn de belangrijkste kenmerken van deze cursus.