Selecteer een pagina

Startdata voor de geplande cursussen

Hier vind je een overzicht van de cursussen voor de komende periode zoals ze nu gepland zijn. Deze pagina wordt regelmatig aangepast en aangevuld met nieuwe startdata.

De cursussen worden door de week vanaf 18.30 uur en in het weekend vanaf 10.00 uur gegeven. Door de weersomstandigheden kunnen de cursussen voor Hoopers en Behendigheid later van start gaan dan de aangegeven startdatum.

Heb je hier opmerkingen of vragen over, dan kun je deze onderaan het aanmeldingsformulier toevoegen.

Cursus:

Startdatum:

Puppy

donderdag 12 okt.18.30 uur

Basis 1

woensdag 4 okt.18.30 uur

Basis 2

donderdag 12 okt.19.15 uur

G&G A

woensdag 4 okt.19.15 uur

Fun

woensdag 8 nov.18.30 uur

Jacht

woensdag 8 nov.19.00 uur

Behendigheid

dinsdag 14 nov.18.30 uur 4 lessen

Hoopers

nieuwe datum volgt z.s.m.

 

Wil je weten wanneer er een cursus gepland staat in een periode die hier (nog) niet vermeld wordt dan kan je altijd contact opnemen.
Bel of Whatsapp 06-107 594 80 of stuur je vraag via het contactformulier.

Het kan voorkomen dat een cursus het maximale aantal deelnemers heeft bereikt en dat een datum niet meer beschikbaar is.
De startdata in het aanmeldingsformulier worden wekelijks aangepast op basis van het aantal aangemelde cursisten. Gebruik dat formulier om je keuze datum aan te geven en je aan te melden. Je krijgt zo snel mogelijk bericht of de datum van je keuze beschikbaar is en daarmee is je inschrijving bevestigd. Lees daarvoor ook de Algemene Voorwaarden elders op deze website.
Mocht jouw keuzedatum niet beschikbaar zijn dan doen we je een alternatief voorstel. Je kunt dan zelf beslissen of je daarmee akkoord kan gaan.