Selecteer een pagina

07 08 2022 | Actueel, Binnenkort, Nieuws

HONDENSCHOOL HATTEM is al jaren actief op het gebied van hondentrainingen en cursussen.
Om te laten zien wat je allemaal kan doen met je hond, ongeacht de leeftijd, organiseren we op  ZATERDAG 3 SEPTEMBER van 10:00 tot 16:00 een OPEN DAG op onze nieuwe locatie          Geldersedijk 45A in Hattem.

Tijdens dit evenement vinden er naast diverse demonstraties met honden ook workshops plaats waar je gratis met je hond aan kan deelnemen. Klik hier voor het programma van deze dag.
Voor de meeste activiteiten geldt dat er direct na de demonstratie de mogelijkheid is om met de eigen hond onder begeleiding soms letterlijk te “snuffelen” aan de sport. Onze instructeurs staan klaar om je vragen te beantwoorden en voor elke hond is er een goed gevulde GOODIEBAG.

Omdat ook het terrein van de achterliggende ijsbaan gebruikt kan worden zullen er o.a. Whippet Straight races en Jachthonden demonstraties te zien zijn. Verder is er een fotograaf aanwezig om jezelf te laten vereeuwigen met je hond en zijn er stands met doeactiviteiten en koopjes.
Dierenspecialist Ubink uit Wezep verzorgt een hondenbuffet en in de middag zal de verkiezing van de “Mooiste Senior Hond van Hattem en omstreken” plaats vinden. Elke hond van 7 jaar of ouder kan daar aan mee doen. Geef je hond daarvoor op als je aankomt op het terrein of download hier alvast het formulier waarmee je jouw senior kan aanmelden en stuur het naar info@hondenschoolhattem.nl

Houd deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws en het volledige programma van de dag.

Ben je erbij op 3 september..?