Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Ons team

Monique Crediet

Eigenaar Hondenschool Hattem

Mijn naam is Monique Crediet. In 1992 ben ik begonnen met les geven bij verschillende hondenscholen in de omgeving van Hattem. Door mijn enorme passie “het samenwerken met eigenaren en hun honden” ben ik in 1999 mijn eigen hondenschool gestart. Ik heb altijd Groenendaelers, Belgische herdershonden gehad. Met de Groenendaelers heb ik aan verschillende sporten deelgenomen, zoals Gehoorzaamheid, Obedience, Agility, Jacht training & Rally-o. Ik nam deel aan verschillende landelijke wedstrijden maar ook aan het EK en WK gehoorzaamheid.
Op dit moment heb ik een Labrador en een Grote poedel.

Mijn eigen hondenschool ben ik gestart nadat ik mijn opleiding voor het opleiden en opvoeden van honden – Kynologisch Instructeur – had afgerond. Mijn laatste opleiding is de Dog Assisted Coach opleiding die ik in 2017 heb afgerond.
Daarnaast volg ik regelmatig diverse workshops en cursussen op hondengebied om mijn kennis uit te breiden, te verbreden en bij te scholen.

Het is een prachtig beroep om eigenaren met hun honden te mogen begeleiden, ik hoop ook jou te mogen begroeten bij Hondenschool Hattem. Tot binnenkort!

 

Volgt nog