Monique Crediet eigenaar Hondenschool en Hondenuitlaatservice Hattem instructeur puppen

Mijn naam is Monique Crediet in 1996 ben ik begonnen met les geven aan cursisten met honden bij verschillende hondenscholen en verenigingen. In 1999 ben ik met Hondenschool Hattem begonnen en geef les op alle niveaus. Mijn eigen honden zijn een belgische herdershond (groenendaeler) en een labrador. Ervaring met eigen honden, Gedrag en Gehoorzaamheid Cynophilia 1, 2 en 3, Agility / Behendigheid A, B en C, Flybal, Obedience pre-beginners - beginners, Jacht, Rally-O. Opleiding/cursus: O & O ( Nederlandse vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en Opleiding) algemene vorming, Campus instructeur gevorderden Agility, Pets4care Dog Assisted Coaching en Aai in het verpleeghuis, Pathologisch gedrag bij honden,  Hoog Risico honden.Workshop BTA en Impulse controle.

 

Wendy van Weeghel instructeur Basis opvoedcursus - Gedrag en Gehoorzaamheid A en Behendigheid (Agility)

Sinds 8 jaar geef ik les bij Hondenschool Hattem. Ik heb 2 labradors waarmee ik verschillende cursussen heb gevolgd, waaronder gehoorzaamheid B, Jachttraining, behendigheid, momenteel ben ik aan het trainen in het reddingshondenwerk met Fay de jongste labrador hiermee heb ik mijn A certificaat behaald. Als zij volledig gecertificeerd is mag ik met haar vermiste mensen gaan zoeken. Verder heb ik mijn certificaat Pathologisch gedrag bij honden en de hoog risico honden behaald. Naast mijn werkzaamheden bij Hondenschool Hattem heb ik mijn eigen Hondenuitlaatservice.

Gerlinda Wensink instructeur Behendigheid (Agility) - Basis opvoedcursus

Ik geef sinds 2006-2007 les bij Hondenschool Hattem, ik heb verschillende workshops gevolgd en mijn basis module bij de Nederlandse vereniging voor instructeurs in Hondenopvoeding en Opleiding behaald. Op dit moment volg ik de opleiding tot hondentrimster en hoop dit jaar 2018 afgestudeerd te zijn. Thuis hebben wij 2 jack russel terriers en een kruising labrador. Met onze eigen honden hebben we veel in de Agility (behendigheid) mee gelopen op landelijk niveau. Je komt mij dan ook vooral tegen in de Agility of basis opvoedcursus. Wie weet tot ziens tijdens de lessen.

 
 

 

 

Share This
Follow Us