Monique Crediet eigenaar Hondenschool en Hondenuitlaatservice Hattem instructeur puppen

Mijn naam is Monique Crediet in 1996 ben ik begonnen met les geven aan cursisten met honden bij verschillende hondenscholen en verenigingen. In 1999 ben ik met Hondenschool Hattem begonnen en geef les op alle niveaus. Mijn eigen honden zijn een belgische herdershond (groenendaeler) en een labrador. Ervaring met eigen honden, Gedrag en Gehoorzaamheid Cynophilia 1, 2 en 3, Agility / Behendigheid A, B en C, Flybal, Obedience pre-beginners - beginners, Jacht, Rally-O. Opleiding/cursus: O & O ( Nederlandse vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en Opleiding) algemene vorming, Campus instructeur gevorderden Agility, Pets4care Dog Assisted Coaching en Aai in het verpleeghuis, Pathologisch gedrag bij honden,  Hoog Risico honden.Workshop BTA en Impulse controle.

 

Wendy van Weeghel instructeur Basis opvoedcursus - Gedrag en Gehoorzaamheid A en Behendigheid (Agility)

Sinds 8 jaar geef ik les bij Hondenschool Hattem. Ik heb 2 labradors waarmee ik verschillende cursussen heb gevolgd, waaronder gehoorzaamheid B, Jachttraining, behendigheid, momenteel ben ik aan het trainen in het reddingshondenwerk met Fay de jongste labrador hiermee heb ik mijn A certificaat behaald. Als zij volledig gecertificeerd is mag ik met haar vermiste mensen gaan zoeken. Verder heb ik mijn certificaat Pathologisch gedrag bij honden en de hoog risico honden behaald. Naast mijn werkzaamheden bij Hondenschool Hattem heb ik mijn eigen Hondenuitlaatservice.

Gerlinda Wensink instructeur Behendigheid (Agility) - Basis opvoedcursus

Ik geef sinds 2006-2007 les bij Hondenschool Hattem, ik heb verschillende workshops gevolgd en mijn basis module bij de Nederlandse vereniging voor instructeurs in Hondenopvoeding en Opleiding behaald. Op dit moment volg ik de opleiding tot hondentrimster en hoop dit jaar 2018 afgestudeerd te zijn. Thuis hebben wij 2 jack russel terriers en een kruising labrador. Met onze eigen honden hebben we veel in de Agility (behendigheid) mee gelopen op landelijk niveau. Je komt mij dan ook vooral tegen in de Agility of basis opvoedcursus. Wie weet tot ziens tijdens de lessen.

Ferry Vierveyzer instructeur basis opvoedcursus en gedrag en gehoorzaamheid A
 
In 2013 heb ik in Suriname geholpen het zwerfhonden probleem aan te pakken door middel van een sterrilisatie project. In 2014 heb ik het diploma kynologisch instructeur gehaald en in 2015 ben ik begonnen met les geven aan cursisten met verschillende type hondenrassen, daarbij ook met honden die afkomstig zijn uit het buitenland. Mijn eigen honden zijn een border collie en een mops. Ervaring met eigen honden: gedrag en gehoorzaamheid, schapendrijven en behendigheid.

Alice Hoogers instructeur behendigheid (Agility)

Mijn eerste hond was een boerenfox, een zogenaamd "probleem hondje" dus hup naar een hondenschool. En hier is de passie voor honden met hun gedragingen door ontstaan. Ik heb de basis module bij O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en Opleiding) gevolgd en verschillende workshops en lezingen/trainingen gevolgd. Zoals vuurwerkangst, honden gedrag in een roedel,  verantwoorde trainingsprincipe's  en trainingsopbouw, workshop BTA, en Impulse controle, clickeren en hersenwerk. Inmiddels heb ik een hond uit het buitenland  (Spanje) daarmee heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder (jonge honden, GG1, jachttraining ) om zo te kijken wat het beste bij ons past. Uiteindelijk zijn we beland bij de behendigheid (Agility) en hier zijn we nog steeds actief in.

Lisa van Raalten instructeur Rally-0

In 2017 heb ik mijn opleiding Manager Dierenverzorger behaald. Momenteel volg ik de opleiding tot Paraveterinair. Zelf heb ik al enige jaren ervaring met verschillende soorten honden. Ik heb verschillende cursussen gevolgd over les geven en het gedrag van honden kynologische instructeur module  A,B,C en D  Mijn eigen honden zijn een bouvier, mechelse herder en een chihuahua. 

Betty Vlase staiare

In 2016 ben ik begonnen met vrijwilligerswerk te doen in het dierenasiel om zo ervaring op te doen met honden, in 2017 ben ik begonnen met stage lopen bij Hondenschool Hattem. Daarnaast volg ik nog een opleiding tot paraveterinair. Mijn eigen honden zijn een border collie en een mops.

Share This
Follow Us