Wegens het slechte weer wat ze voor zaterdag 8 oktober aangeven zal de workshop Dogfrisbee binnen gehouden worden.

Locatie is: Groeneweg 7 Hattem manege Dhr. J. Klock 

Hondenschool Hattem is gevraagd om een workshop te laten verzorgen door Kim Pouls uit Dedemsvaart. Kim heeft zich gekwalificeerd voor de World Cup Finals in Amerika, Dallas. Tijdens deze dag kunt u kijken en ervaren wat Dogfrisbee inhoud dit mag u niet missen

Mijn naam is Kim Pouls en woon in Dedemsvaart samen met mijn hond Deejay. Deejay is een Groenendaeler reu van 6 jaar. Wij zijn afgelopen 28 en 29 mei 2x 1ste geworden op een internationale frisbeewedstrijd en hierdoor hebben wij ons gekwalificeerd voor de World Cup Finals in Amerika, Dallas. Doordat ik hier heel graag heen wil, wil ik graag mijn frisbee technieken en vooral plezier met anderen delen en daarmee ook de sport wat bekender mee te maken.

 

Frisbee is een opkomende hondensport in Nederland.

Het is een geweldige sport om de conditie van je hond op peil te houden. Zelfs voor de baasjes!

Het is erg ontspannend en geeft enorme voldoening, vooral als je ziet hoeveel plezier je hond er mee heeft net zoals jezelf. En dan daarbij kun je overal oefenen, je neemt wat frisbees mee, je hond en je zoekt een stukje gras op en frisbeeën maar.

 

Voor welke honden is de frisbee sport geschikt:

Voor alle honden die het leuk vinden om ergens achter aan te jagen. Dus achter een balletje aan, zelfs achter fietsers of joggers aan.  De sport is geschikt voor bijna alle hondenrassen, maar niet voor alle eigenaren. De frisbee sport vergt nogal veel geduld, motivatie, energie en tijd om van u en uw hond een topteam te maken! Want dat is frisbee: een team sport.

 

De train technieken worden aangepast aan de hond. De ene hond kan niet makkelijk springen en de ander heeft weinig uithoudingsvermogen. Daar zal ik dus goed naar gaan kijken tijdens de workshop.

Veiligheid staat natuurlijk voorop zowel voor de baas als hond!

 

Wat houd de workshop in:

 

  • Stukje theorie
  • Trucjes aanleren met de hond
  • Gooitraining
  • Frisbeeën met de hond
  • Demo Kim en Deejay

 

Data:     Zaterdag 8 oktober 9.00 uur

              Zaterdag 8 oktober 13.30 uur

Waar:   Hondenschool Hattem

Share This
Follow Us