Rally-O

Wilt u op een vrolijke manier werken met uw hond en ook gehoorzaamheid oefeningen doen? Wilt u leuke afwisselende parcoursen lopen met uw hond op uw eigen tempo? Een geschikte oefeningen voor iedereen ook voor honden die niet teveel belast mogen worden. Het voordeel is dat u een eigen parcours gaat lopen met uw hond, dus tijdens het lopen zullen er geen andere honden tegelijk het parcours lopen. Maar wat is nu eigenlijk Rally-0.

Rally-O is een heel populaire hondensport in de USA en inmiddels ook al in een aantal andere landen. Het is ontstaan naar een idee van Charles L. (Bud) Kramer, die de sport ontwikkelde omdat de standaard obedience in de USA minder populair leek te worden ten koste van agility. Hij combineerde de beide sporten en zorgde er op die manier voor dat er een afwisselende sport ontstond die ook voor beginnende trainingsliefhebbers interessant is.

Bij Rally-O is het de bedoeling om met de hond al volgend een parcours te lopen. Dit parcours bestaat uit verschillende gehoorzaamheid oefeningen. Een instructeur ontwerpt iedere keer een ander parcours die kan bestaan uit 50 beschreven oefeningen, dus iedere keer is het weer een ander parcours. Er zijn 5 verschillende niveaus in moeilijkheid. Dus er zullen steeds meer uitdagingen gegeven worden tijdens de lessen, met uitbreiding van de oefeningen.

Professionaliteit, Maatwerk, kleine groepjes dus veel aandacht, Certificaat

8 lessen van 45 minuten € 125,-  euro incl. 21% btw

Klik hier om u in te schrijven

Filmpje Rally-0 klik hier


Share This
Follow Us