De komst van uw nieuwe huisgenoot is een hele gebeurtenis. Nog voordat uw hondje bij u thuis kwam, bent u vast al bezig geweest met de aankoop van allerlei benodigdheden om uw pup op te vangen in de nieuwe omgeving. Toch is een goede opvang alleen niet voldoende. Naast de opvang is begeleiding een belangrijke factor in een fijne toekomst voor u en uw pup. De start hiervoor vindt u bij onze Hondenschool middels de puppycursus waar wij u met een positieve trainingsmethode leert om op een leuke manier tot een gewenst resultaat te komen.

De puppytraining is bedoeld op pups goed te socialiseren, eigenaren te leren wat een hond is en een goede balans te vinden om samen met hun hond een mooie toekomst op te bouwen.

Doelstelling: Contact tussen mens en hond opbouwen en het welzijn van je hond staan voorop. Waarom doet een hond zoals hij/zij doet? Naast de dagelijkse oefeningen is er zoveel meer. De puppy cursus staat voor een goeie basis voor een maatschappijvaardige - huishond.

Tijdens de puppy cursus komen alle dagelijkse oefeningen aan bod zoals een pup ergens rustig te laten zijn, mee wandelen aan de riem zonder trekken, bij je te komen, maar ook het onderdeel socialiseren word veel aandacht aan besteed, er word gewerkt met geluiden / prikkels, we gaan bij de paarden en koeien kijken en nog veel meer.

Bij het uurtarief is inbegrepen: Professionaliteit, Maatwerk, Kleine groepjes veel aandacht, Certificaat, Tas met voer en informatie, Onderlinge afsluiting 

Lesduur: 8 weken van 1 uur kosten: € 110,- euro incl. 21% btw

klik hier om u in te schrijven INSCHRIJVEN 

 

Share This
Follow Us