De komst van uw nieuwe huisgenoot is een hele gebeurtenis. Nog voordat uw hondje bij u thuis kwam, bent u vast al bezig geweest met de aankoop van allerlei benodigdheden om uw pup op te vangen in de nieuwe omgeving. Toch is een goede opvang alleen niet voldoende. Naast de opvang is begeleiding een belangrijke factor in een fijne toekomst voor u en uw pup. De start hiervoor vindt u bij onze Hondenschool middels de puppycursus waar wij u met een positieve trainingsmethode leert om op een leuke manier tot een gewenst resultaat te komen.

De puppytraining is bedoeld op pups goed te socialiseren, eigenaren te leren wat een hond is en een goede balans te vinden om samen met hun hond een mooie toekomst op te bouwen.

Doelstelling: Contact tussen mens en hond opbouwen en het welzijn van je hond staan voorop. Waarom doet een hond zoals hij/zij doet? Naast de dagelijkse oefeningen is er zoveel meer. De puppy cursus staat voor een goeie basis voor een maatschappijvaardige - huishond.

Tijdens de puppy cursus komen alle dagelijkse oefeningen aan bod zoals een pup ergens rustig te laten zijn, mee "wandelen" aan de riem zonder trekken ( dit is niet om 2 pionnetjes volgen achter een voertje aan lopen, dat is geen realiteit en werkelijkheid ) , bij je te komen wanneer je wordt geroepen, maar ook het onderdeel socialiseren word veel aandacht aan besteed, er word gewerkt met geluiden / prikkels, het zien van paarden en koeien en nog veel meer.

Professionaliteit, maatwerk, kleine groepjes dus veel aandacht, certificaat, tas met voer en informatie, onderlinge afsluiting 

8 lessen van 45 minuten € 125,-  euro incl. 21% btw

klik hier om u in te schrijven INSCHRIJVEN

Wandelen met een pup


 

 

 

Share This
Follow Us