Voor het opvoeden van een hond is tijd en aandacht erg belangrijk. U heeft geen vervoer of de dagen en tijden waarop een cursus bij Hondenschool Hattem wordt gegeven komt u niet goed uit, of er zijn problemen die zich in de thuissituatie voordoen dan is misschien een privé training de juiste oplossing voor u. 

U zult zich veel dingen af vragen in belangrijke periodes, vanaf het begin dat uw hond bij u in huis komt tot waar de hond nu staat in zijn leven. Ik kan u helpen als zich problemen voor doen bij de opvoeding of situatie thuis. Bij privé training kunt u goed helpen bij het gericht opvoeden van uw hond. Het is rustiger dan tijdens groepslessen en alle aandacht is één op één voor u en uw hond. Tijdens de training kunt u natuurlijk al uw vragen stellen aan mij. 

Privé training van puber tot volwassen hond

Ik zal u helpen bij problemen die u ervaart van uw hond. Tijdens de training wordt er natuurlijk goed naar de hond gekeken en van daaruit wordt er gewerkt naar wat het beste is voor u en uw hond. Want bij elke hond past een andere aanpak. Het karkater wordt besproken van de hond en wat u van de hond kunt verwachten ook in de toekomst.

Privé puppy training: voor een pup wordt besproken aan de hand van een theorie pakketje het gedrag en het omgaan met de pup. Hierin staat o.a. de zindelijkheidstraining, bench training, socialisatie met andere honden en nog veel meer onderwerpen die u tegenkomt tijdens de pup fase. Zo worden alle onderwerpen goed door besproken en kunnen de praktijklessen beginnen. De lessen zijn actief en worden thuis en in de omgeving gegeven. Het is het beste om een pup aan verschillende soorten situaties te laten wennen. De praktijklessen zijn bedoeld om uw pup ook kennis te laten maken met andere prikkels. Zo kunt u direct kijken hoe uw pup hierop reageert. Als dit niet direct goed gaat, ben ik er als coach direct bij om dit op een rustige manier te begeleiden. Ik kan u helpen om de ‘hondentaal’ te leren begrijpen. Zo zult u sneller uw pup begrijpen en aanvoelen in deze situaties. Ik wil u graag helpen om een goed begin te maken met het opvoeden van uw pup. Tijdens de privé training wordt dit gedaan op een leuke en open manier, zoals dat hoort bij pups.

Heeft u na de privé training toch nog vragen of lastige situaties, kunt u altijd contact met mij opnemen ik help u graag verder.

Privé coaching geen tijd aan verbonden wat er op dat moment voor nodig is 

Kosten € 125,00 inclusief 21% btw intake + herhaal bezoek 

Inclusief reiskosten tot maximaal 11 kilometer (anders 0.19 cent per kilometer)

Share This
Follow Us